Familjeföretag med yrkesstolthet

Widéns Golvservice AB grundades under 1950-talet vilket gör oss till Sveriges äldsta golvsliparfirma. Vårt hantverk har överförts från far till son i tre generationer och vår långa erfarenhet är i sig en garanti för ett lyckat slutresultat. Här är yrkesstoltheten stor och genomsyrar allt vi gör.


På dina villkor

Vi sätter dig som kund först i alla lägen. Det betyder att vi lyssnar på dina specifika önskemål och gör vårt yttersta för att möta dem. Eftersom att olika material innebär olika utmaningar och möjligheter kan det vara en bra idé att höra av dig till oss redan i planeringsstadiet. Vi erbjuder kostnadsfri konsultation och kan ge tips om hur du kan göra för att hitta det optimala alternativet för just ditt projekt.

Inte bara golv

Vi erbjuder fler tjänster än bara golvarbete. Till oss kan ni exempelvis vända er för kostnadseffektiva helhetslösningar inför en stundande renovering av ert hem. Bland annat har vi möjlighet att tapetsera och måla era väggar. Ska det renoveras är det naturligtvis fördelaktigt att inkludera så mycket som möjligt i samma projekt. På så vis undviks onödigt merarbete och samtidigt sparar du både pengar och tid.


Värderar ni erfarenhet, expertis och kvalitet? Kontakta oss å Widens Widéns Golvservice AB–  Sveriges äldsta golvsliparfirma. Vi ordnar det mesta! 

Kontakta oss